среда, 27. октобар 2010.

ELLE PREMIUM


   Sve je spremno. Čaj, Stacey Kent i novi ELLE, i to premium izdanje. 3,2,1...uživancija počinje. Definitivno  sam ovaj broj najviše čekala zbog fotki Dušana Reljina (za sve koji ne znaju, jedan od najtraženijih modnih fotografa na svetu) o kojima ću posle reći koju ’’pametnu’’.
   Naslovna strana od extrakvalitetnog papira sa Natašom Vojnović (nisam oduševljena) i zlatnim slovima (opet ’’nisam oduševljena’’).  Apsolviram naslovnu i počinjem da listam . Nakon prelistavanja, studiozno počinjem da čitam redom.  ’’We love black’’, crne kombinacije svih poznatih kreatora za aktuelnu sezonu i to na različite načine, ekstravagantno, za dnevne poslove, rokenrol,seksi i naravno aksesoari... pa ko kako voli. Kao ljubitelj crne boje ovo mi se dopalo i ima stvarčica koje inspirišu i daju ideje. Kako se kroz ceo broj ponegde pominje animal print moram reći da jedva čekam da pokažem svoj primerak životinjice J(biće ovih dana). Onda, sedam smrtnih grehova, intervjui sa Mirjanom Karanović, Jelenom Janković, Goranom Paskaljvevićem, Ajom Jung,  Draganom Ognjenović, Milenom Zevu, Vojom Brajovićem, Kusturicom; ima i zvezda u usponu, ah da, i naravno tenisera ali ,čudo jedno, bez Đokovića...u svakom slučaju ima svega kao i obično, manje ili više korisnih saveta i predloga. Ono što me je oduševilo jeste tekst o Tini Modotti ( moj apsolutni favorit među ženama fotografima), to svakako nisam očekivala (nisam očekivala da ću u bilo kom našem časpoisu imati priliku da čitam o njoj pa čak ni u ReFoto-u), koliko sam bila odušvljena istovremeno  mi je bilo krivo što je kratak tekst L Anyway, hvala Jeleni Volić-Hellbusch i na ovo malo teksta (sigurno mi bilo više da na jednoj polovini strane ne seva neka reklama za osiguranje!!).
   A fotografije Dušana Reljina....razočarenje, očekivala sam mnogo više, ništa što do sada nisam viđala kod drugih fotografa (i to onih mnogo manje poznatih od njega). Ne kažem da su njegove fotke loše (baš naprotiv), samo u ovom broju Elle-a nije baš zablistao.
   I tako prolete  250 strana (na 52 strane su reklame i to su samo one preko cele strane, da ne spominjem one manje), a na 58. Strani Sonja Kovacs nosi fenomenalne čizme. Opustila se, videla šta sve ne mogu da priuštim sebi, i sada get back to the real life.

3 коментара:

 1. slike su aaaa, odlicnee! nadam se da si uzivala listajuci!

  ОдговориИзбриши
 2. Meni se dopadaju slike, mada mislim da su prilicno jednostavne. Ali ostatak broja mi je fenomenalan!

  ОдговориИзбриши
 3. bravo! bravo i bravo! pricham sve to, a gledaju me kao vanzemaljca
  a nevezano za Elle, presjajan post :)

  ОдговориИзбриши